Atlantis The Palm Hotel

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. DUBAI je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na Palmi i svakako predstavlja najpoznatiji hotel ovog ostrva. Međunardni aerodrom udaljen je oko 30 km od hotela.

Plaža: 
Gostima je na raspolaganju privatna, peščana plaža, kao i ležaljke i suncobrani.

Hotelski sadržaj:
Najpoznatiji su svakako avantura i akva park, kao i akvarijum gde su mogu videti brojne vrste podvodnog sveta. Uz ove atrkacije, gostima su na raspolaganju: veliki bazen, mogućnosti za sportove na vodi i plivanje sa delfinima (uz doplatu), veliki broj restorana mediteranske, azijske, italijanske, američke ili arapske kuhinje, nekoliko barova, klub na plaži, spa i fitnes centar (uz doplatu), teren za kuglanje (uz doplatu), teren za tenis (uz doplatu) animacija za decu i klub za tinejdžere, suvenernice i butici, animacija za odrasle.

Sobe:
Sobe u našoj ponudi su prostrane i veličine su oko 45 m2. Sve imaju: pogled na more, balkon, besplatnu Wi-Fi internet konekciju, toaletni pribor, bademantile i papuče, sef, mini-bar (uz doplatu), LCD TV, prostor za sedenje, ketler i pribor za spremanje kafe ili čaja.

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion.

Kontakt:
https://www.atlantis.com/

Napomena:
Hotel Atlantis The Palm jedan je od najpoznatijih hotela na svetu. Boravak ovde predstavlja posebno iskustvo, jer uz odličnu uslugu, omogućava posetiocima da, u okviru jednog kompleksa, dožive i uživaju u dostignućima koje je Dubai za vrlo kratko vreme dostigao.
1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama