Baia Bodrum Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Gündoğan, 1km od centra msta,30km od centra Bodruma i 48km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2004.godine, a posladnj put je renoviran 2022. godine (sobe, bazen, javne površine, Lobby bar, poslastičarnica, Spa centar). Smešten u jako lepom prirodnom ambijentu, te je tako  predlog svima onima koji žele miran odmor a dobru lokaciju jer se nalazi jako blizu poznate marine u mestu  Yalıkavak. Hotel ima 212 soba (272 deluxe soba razlišitog tipa, 3 senior suite, i dve  sobe za osobe sa posebnim potrebama). Gostima su  na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, Spa centar i fitness centar.

Za decu tu su dečiji bazen sa aqua parkom i mini club.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju 250m dugu plažu sa dokom. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira za plažu je bez doplate.

Smeštaj
Sve sobe imaju mini bar, sef, LCD TV sa satelitskim kanalima, set za kafu i čaj, fen, telefon, centralna klima, Wi-Fi, kupatilo i balkon ili terasu.

Deluxe soba sa pogledom na baštu ima površinu između 28-30m2 i može imati ili francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Deluxe soba sa pogledom na more ima identičnu površinu i sadržaje kao i soba sa pogledom na baštu samo je pogled drugačiji.

Deluxe soba sa terasom imaju istu površinu i sadržaj kao i ostale deluxe sobe i imaju terasu (deluxe room wood terrace, deluxe room garden terrace).

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima sulugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje- izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak (u restoranu” La Vela”), večera i ponoćna užina 00:00-01:00). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine u određeno doba dana na određenim mestima u okviru hotela, sladoled, voće, poslastičarnica i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva à la carte restorana (“La Vella Sea food “-riblji restoran i “La Vela Steak “-restoran internacionalne kuhinje), 4 bara  (Pool bar, Lobby bar koji radi 24h, Snack bar, Pier bar).

Plaća se: à la carte restorani, ceđeni sokovi, uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Market, frizer, butik, fotograf, servis za pranje i peglanje veša, doktor, rent-a-car, konferencijska sala.

Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle, zatvoreni bazen, bazen za decu sa aqua parkom, fitness, jutarnja joga, gimnastika u vodi, pikado, stoni tenis, uživo muzika i Dj, kao i druge animacije i programi.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, jacuzzi.

Plaća se: masaže, svi tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama