Double Tree By Hilton Seychelles

Mahe, Sejšeli

Opis destinacije

Sejšeli su arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od četiri grupe ostrva sa ukupno 100 većih ili manjih. Najveće ostrvo je Mahe, površine oko 110 km2, na kome se nalazi glavni grad Viktorija. Celo ostrvo je brdovito i odlikuje se vrlo bujnom vegetacijom zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi, koja preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca. Zahvaljujući prirodnim lepotama, ostrva predstavljaju pravi mali raj na zemlji, te su s pravom vodeća turistička destinacija u svetu. Glavni jezik je kreolski, ali se govore francuski i engleski.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se na jugoistoku ostrva, 20 km od aerodroma i 25 km od glavnog grada Viktorije

Plaža:
Nalazi se na sopstvenoj pešcanoj plaži.

Sobe:
Ocean view: oko 58 kvm , velike, moderno uređene. Kupatilo sa tušem/wc-om, bade mantil, fen, TV, DVD uređaj, , telefon, mali frižider, aparatza kafu, klima, ventilator, sef, veliki balkon, pogled na more. Deluxe Ocean view: oko 70 kvm, sadržaj isti kao ocean view, samo što je veća.

Hotelski sadržaji:
U ponudi hotela su restoran sa prostranom terasom, bar, bazen, besplatan internet u lobiju, lounge I butik. Od ostalih aktivnosti na raspolaganju su pecanje, ronjenje, ronjenje s maskom i disaljkom, fitnes centar, spa i velnes centar, privatna plaža, hidromasažna kada

Usluga:
Noćenje sa doručkom ( švedski sto)

Kontakt:
www.doubletree3.hilton.com

Napomena:
Idiličan hotel, na mirnoj lokaciji u modernom dizajnu sa veselim bojama.
Prvi dan
Individualni check in na salteru avio kompanije na cijem letu se izdaju avio karte I let prema itinereru. Organizovani ili individualni transfer ( transfer moze biti organizovan od starne agencije po zelji putnika uz doplatu ili putnik sam moze obezbediti transfer prema svojoj zelji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti. Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.

Kraj programa.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vauceru.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama