Hotel Faustina Hotel and Spa

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Faustina Hotel & Spa se nalazi u regiji Guzelcamli, 25 km od grada Kušadasi, oko 100 km od aerodroma Izmir. Hotel je smešten na plaži. Ima ukupno 76 soba.

Hotelska ponuda:
restoran sa delom na otvorenom, bazen, snek bar, bar na bazenu, stoni tenis, košarka, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama,

Usuge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna i flaširana pića i kokteli, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, topla čokolada, mini bar, telefon, fax, fotokopir, sef, usluga u sobi, sladoled, topla čokolada, doktor, servis za pranje rublja, tenis, mini golf, masaže, sauna, tursko kupatilo, sportovi na vodi, tenis, sva pića i hrana posle 22:00 h. Pića u barovima se ne služe od 22:00 h do 10:00 h.

Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Nema peškire za plažu i bazen.

Sobe:
centralni klima uređaj, SAT TV,  telefon, mini bar (samo po dolasku voda), sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon. Deluxe sobe su površine 25 - 30 m2  i sa balkonom su.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“  do 22:00 h prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, ručak, večera, snekovi,  lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor višše jela). 

http://www.hotelfaustina.com/site/default.asp#tab1 
 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 17/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama