Kamari Beach Hotel

Potos, Tasos

Opis destinacije

Tasos je ostrvo s prelepim plažama, mirnim i čistim morem s hiljadu i jednom nijansom plavog, izobiljem sunca i šumama na kopnu, mirom i tišinom koja odzvanja beskrajem. Tasos je i ostrvo gostoljublja na kome putnika namernika daruju predivnim jelima, sjajnim salatama, maslinama i kozjim sirevima, plemenitim vinima i rakijama... Osmeh i muzika, uz božanstveni izlazak sunca na ostrvu čine da uspomene odavde nikada ne blede. Tasos je takođe i tirkizno ostrvo u severnom delu Egejskog mora. Poznato još i kao „šuma koja pliva“. Toliko lepo da je na njemu zastao - i večno ostao - zaljubljeni Tasos, mladić kraljevskog porekla, koji se umorio trčeći za feničanskom princezom koju je oteo Zevs. Ali, to je priča iz mitologije...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Kamari Beach nalazi se na izlazu iz Potosa, oko 1 km južno od centra. Udaljen je oko 45 km od grada Tasosa i oko 28 km od luke u Skala Prinosu. Hotel je nedavno potpuno renoviran, a iz većine soba pruža se veličanstven pogled na Egejsko more.

Plaža:
Nalazi se na peščanoj „ St. Antonio“ plaža. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, lobi, bar kod bazena, ležaljke i suncobrani kod bazena, Wi-Fi internet besplatan u javnim delovima hotela, bazen (koji se sastoji iz više delova preko kojih se pružaju mostići), jacuzzi (na otvorenom), parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 35 smeštajnih jedinica. Sobe sadrže kupatilo, fen, klima uređaj, TV, mini-bar, sef (uz doplatu na licu mesta), telefon, terasu.

Comfort room garden view soba, poseduje francuski ležaj i kauč na razvlačenje, može da primi dve odrasle osobe i jedno dete. Površine je 19m2. Sobe imaju balkon i direktan pristup vrtu sa bočnim pogledom na more.

Porodična soba je veoma komforna i može da smesti 2-4 osobe. Poseduje 2 bračna kreveta i balkon. Idealna je za parove sa malom decom. Ima direktan pristup vrtu. Površina sobe je 19m2.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, doručak je kontinentalni, služi se po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.hotelkamari.hotelbrain.com

Napomena: 
Kompleks prepun zelenila i prirodnog hlada, ljubazno osoblje i personalizovana usluga, odličan je izbor za sve one koji žele da imaju ugodan boravak uz potpunu privatnost i opuštajući odmor.
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 

- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama