Kas Bilgin Hotel Btq

Kaš, Turska

Opis destinacije

Kaš – pravo mesto za pobornike hedonističkog odmora. Ovaj šaramantan ribarski gradić nalazi se 180 kilometara jugozapadno od Antalije, dok je od aerodroma u Dalamanu udaljen oko 150 kilometara i na turskom znači obrva. Nalazi se na brdovitom području pa se može pohvaliti prelepim plažama u okolini grada. Glavni adut ovog mesta je netaknuta priroda, fantastičan položaj i miris jasmina, koji se oseća na svakom koraku. Čitavo mesto odiše opuštenom atmosferom, a sva vaša čula biće zadovoljena dok se budete šetali ovim još uvek nedovoljno istraženim gradom. Kaš pleni svojom lepotom i ispod morske površine, pozivajući vas da otkrijete tajne raskošnog podvodnog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj šarmantni, nedavno renoviran butik hotel smešten je u samom srcu Kaša, dok je aerodrom u Dalamanu udaljen 150 km. Prelepa marina nalazi se na 100 metara od hotela, trgovačka ulica “Uzun Čarsija” takođe je na dohvat ruke, a na pešačkoj udaljenosti nalazi se i Amfiteatrar iz helenističkog perioda.

Plaža:
Hotel je udaljen 600 metara od najbliže plaže, gde se ležaljke i suncobrani dodatno doplaćuju.

Sobe:
Sve sobe poseduju kupatilo, fen, klima uređaj, mini bar, LCD TV, telefon, balkon.

Standardne sobe površine su 20 m², imaju pogled na grad ili na planinu i namenjene su za max 3 osobe - francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj. Porodične sobe površine su 35 m², imaju dve prostorije i mogu smestiti maksimum 4 osobe - jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: restoran, bar, Wi-Fi (besplatno).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:  www.bilginotel.com

Napomena:
Zbog svoje izvrsne lokacije, hotel je idealna polazna tačka, kako za celodnevne obilaske tirkizne obale, tako i za večernje šetnje.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama