Madrid

Madrid, Španija

već od 649€

Opis destinacije

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i autonomne pokrajine Madrid. Region (Madrid sa okolinom) se sa oko 5 miliona stanovnika ubraja u najveće evropske metropole. Sam grad Madrid (bez predgrađa) je sa svojih 3,1 milion stanovnika, posle Londona i Berlina, treći najveći grad u Evropskoj uniji. Madrid je kako od nacionalnog, tako i od internacionalnog značaja za trgovinu i finansije i politički je i kulturni centar Španije. Glavni grad je sedište španske uprave, pa osim kralja, u njemu žive katolički biskup i važni pripadnici vlade i vojske. Ovde je smešteno 6 univerziteta, razne visoke škole, mnoga pozorišta, muzeji i druge kulturne ustanove.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN PUTOVANJAHOTELCENA PO OSOBISPECIJALNA CENA
18.03.2023. - 22.03.2023.RAFAELHOTELES VENTAS 4*669€649€
20.05.2023. - 24.05.2023.RAFAELHOTELES ATOCHA 4*779€759€
10.06.2023. - 14.06.2023.RAFAELHOTELES ATOCHA 4*749€729€
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke

SPECIJALNA CENA VAŽI ZA MAKSIMALNO 6 OSOBA PO POLASKU.

POPUSTI I DOPLATE:
- deca 2 - 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju 20€ popusta (NA UPIT),
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima 10€ popusta (NA UPIT),
- doplata za 1/1 sobu 200€ Rafaelheteles Ventas , doplata za 1/1 sobu 270€ Rafaelheteles Atocha (NA UPIT)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- avio prevoz na relaciji Beograd Madrid - Beograd (prevoznik Air Serbia),
- transfer aerodrom - hotel - aerodrom,
- aerodromske takse 59€ (na dan objavljivanja programa - podložne promeni),
- smeštaj u hotelu sa 4* u Madridu, na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 standardnim sobama,
- razgledanja i obilaske prema programu,
- usluge lokalnih vodiča,
- agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 18 godina 531 dinara, od 19 do 70 godina 797 dinara i od 71 do 86 godina 1592 dinara,
- fakultativne programe,
- individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Toledo, cena 70 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid -Toledo - Madrid, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Toledu, ulaznice za 3 objekta: katetdralu Santa Maria, crkvu Svetog Tome, sinagogu
- Segovia, cena 65 €, obuhvata autobuski prevoz na relaciji Madrid - Segovia - Madrid, usluge vodiča na srpskom ieziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Segovi-i, ulaznicu za dvorac Alcazar

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Madridu.
Rafaelhoteles Ventas 4*
Lokacija: hotel se nalazi blizu arene Las Ventas u kojoj se održava korida, u ulici Alacala, koja je poznata po šopingu I mnogobrojnim restoranima. Ispred hotela je metro stanica El Carmen, odakle se linijom 5 brzo stiže do centra.
Sadržaj: recepcija, restoran u kome se služi doručak, salu za sastanke, WiFi (uz doplatu) parking (uz doplatu). Smeštaj: sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sadrže klima uređaj, telefon, mini-frižider Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu na https://www.rafaelhoteles.com/es/hoteles/madrid-ventas/hotel.html

Rafaelhoteles Atocha 4*
Lokacija: Hotel Rafael Atocha 4* je odlično lociran, u centralnom delu grada, na manje od 15ak minuta hoda od parka Retiro i muzeja "Prado". Od najvažnijih znamenotosti kao što su: Kraljevska palata, Plaza Major, Puerta de Alcala, hotel je udaljen oko 3 km.
Sadržaj: 2 restorana internacionalne kuhinje, bar i teretana. Renoviran je 2018 godine.
Smeštaj: Poseduje 245 soba, koje su moderno opremljene. Svaka soba ima: kupatilo, fen, telefon, TV, internet, mini bar i sef
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja - kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu https://www.rafaelhoteles.com/es/hoteles/madrid-atocha/hotel.html
1. Dan BEOGRAD - MADRID
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona za Madrid u 10:15h (JU 570). Sletanje aviona u Madrid u 13:30h. Panoramski obilazak grada: Španski trg, Spomenik Migelu Servantesu, Gran Via, Kalje Major, Puerta del Sol, Trg Sibeles. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

2. Dan MADRID - SEGOVIA - MADRID
Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet u Segoviu, živopisni gradić koji se nalazi 65 km severozapadno od Madrida, poznat po akvaduktu i dvorcu Alcazar. Pešačko razgledanje sa obilaskom dvorca Alcazar. Povratak u Madrid. Slobodno popodne. Noćenje.

3. Dan MADRID
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. Dan MADRID - TOLEDO - MADRID
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Toledo grad pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak crkve Sv.Tome i kuće - muzeja El Greka, katedrale, sinagoge. Povratak u Madrid. Noćenje.

5. Dan MADRID - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 16:50h (JU573). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 19:45h. Kraj programa.
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;

- Platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro);

PLN

Organizator putovanja je turistička agencija Plana Tours, broj licence OTP 489/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama