Molfetta Hotel

Gouvia, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u centru Gouvie, na 500 m od marine i starog mletačkog brodogradilišta. Međunarodni aerodrom i grad Krf udaljeni su 7 km. U neposrednoj blizini nalazi se supermarket, autobuska stanica, taksi stanica, crkva.

Plaža:
Hotel je udaljen 50 m od plaže. Ležaljke i suncobrani dostupni su uz doplatu na licu mesta.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, restoran, a la carte restoran, bar, snack bar, bar na plaži, Wi-Fi internet (besplatno u lobiju hotela), parking (besplatno), sportovi na vodi, rent-a-car, iznajmljivanje bicikala, ostava za prtljag, sef na recepciji (besplatno), terasa za sunčanje, usluga hemijskog čišćenja.

Sobe:
Hotel ukupno ima 27 renoviranih, moderno opremljenih soba od kojih je 19 sa delimičnim pogledom na more, 3 sa direktnim pogledom na more, 3 sa pogledom na grad. Sve sobe u svom sastavu imaju kupatilo sa fenom za sušenje kose, klima uređaj (besplatno), TV, telefon, frižider. Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe.Porodične sobe namenjene su za smeštaj dvoje odraslih i dvoje dece - francuski ležaj ili dva, odvojena, standardna kreveta i krevete na sprat. 

Usluga:
Noćenje sa doručkom. Doručak se služi se po principu švedskog stola.

Kontakt:
http://molfettabeach.com/

Napomena:
Ekonomičan, moderan hotel na odličnoj lokaciji, okružen zelenilom, u blizini plaže. Preporuka za sve tipove gostiju.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama