Mykonos Grand Hotel

, Mikonos

Opis destinacije

Prema mitologiji, na Mikonosu je Herkules ubio divove, a kamenje oko ostrva su navodno njihova tela. Danas postoji mit da je ostrvo dobilo ime po antičkom junaku koji se poredio sa Apolonom i po tome postao poznat. Mikonos je grčka Ibica. Divno ostrvo u arhipelagu Kikladi koje izgleda kao sa razglednice: male bele kuće sa cvećem i plavim prozorima i vratima, ručno oslikane ulice, vetrenjače, odžaci, mnoštvo crkvica i predivnih restorana i kafea. Mnogi grčki džetseteri ovde ili poseduju kuću ili posećuju Mikonos svakog leta, a i noćni život je vrlo razvijen.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Izgrađen u modernom stilu, ovaj hotel izuzetnog ambijenta smešten je direktno iznad jedne od najslikovitijih plaža Mikonosa - Ajos Joanis. Poznata i kao plaža “Shirley Valentines“, kako je nazvana nakon snimanja poznatog filma. Idealan za one koji traže privatnost i prvoklasnu uslugu. Od grada Mikonosa nalazi se na oko 4 km, a luka i aerodrom udaljeni su oko 4,5 km. Autobusko stajalište je u blizini hotela.

Plaža: peščana, dostupna stepenicama. Ležaljke i suncobrani namenjeni isključivo gostima hotela su dostupni besplatno.

Hotelski sadržaji: Hotel sadrži recepciju koja je na raspolaganju 24h, lobi, TV salu, glavni restoran sa divnom terasom i pogledom na more, restoran pored bazena u kome se služe mediteranski specijaliteti,  bazen sa morskom vodom, koktel bar u lobiju, bar na bazenu, bežični internet u celom hotelu (besplatno),  besplatan privatan parking, fitnes, teren za tenis i skvoš, pilates i joga (uz doplatu), spa i velnes paketi (uz doplatu), parno kupatilo, pedikir, manikir, usluge frizera, usluga čuvanja dece (uz doplatu).

Sobe: Hotel ima 97 soba i 10 apartmana. Sve sobe su luksuzno opremljene i sadrže: kupatilo, kada/tuš, bade mantili i papuče, klima uređaj, sef,  SAT TV, mini bar, fen, telefon, Wi-Fi, ketler/ čaj i kafa, fen za sušenje kose, CD/DVD plejer, balkon/terasa.

Usluga: Noćenje sa doručkom - švedski sto (samoposluzivanje). 

Kontakt: www.mykonosgrand.gr/
1. dan BEOGRAD – ATINA - MIKONOS
Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue-a (707) tri sata  pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Atinu u 09:25 časova (let A3977). Sletanje u Atinu u 12:00 časova. Nastavak putovanja za Mikonos u 13:25 časova (A3 7376). Sletanje na  aerodrom Mikonos u 14:05 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj. Noćenje.

2.-7. dan  MIKONOS
Boravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Slobodno vreme.

08. dan  MIKONOS – ATINA - BEOGRAD
Transfer do aerodroma u ranim jutarnjim satima. Poletanje aviona za Atinu u 06:10 časova (let A3 7371). Sletanje u Atinu u 06:50 časova. Nastavak putovanja za  Beograd u 08:00 časova (let A3 976). Sletanje u Beograd u 08:40 časova po lokalnom vremenu.  Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama