Novotel Dubai Al Barsha

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. Dubai je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se na početku Al Barshe, nedaleko od tržnog centra Mall of The Emirates (1,5 km). Odlično je lociran u odnosu na ostale atrakacije grada, a metro stanica je udaljena desetak minuta hoda. Suk Medinat sa brojnim prodavnicama i kafeterijama je udaljen oko 5 km, a Pointe, najpoznatija plaža Palme, 10 km.

Plaža:
Plaža Pointe, sa pogledom na hotel Atlantis the Palm, brojnim restoranima i prodavnicama udaljena je oko 10 km od hotela. Javna plaža Kite je udaljena oko 12 km.

Hotelski sadržaj:
Spoljašnji bazen na krovu hotela, sauna, parno kupatilo i fitness centar, restoran, dva bara, svakodnevni šatl busevi do najbližih tržnih centara (besplatno), mini-klub za decu, mogućnosti pranja i peglanja veša (uz doplatu), Wi-Fi internet konekcija.

Sobe:
Sve sobe imaju: kupatilo sa bademantilima i toaletnim priborom, fen za kosu, mini-bar (uz doplatu), TV, telefon, sef, klima uređaj, besplatna Wi-Fi internet konekcija.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, all inclusive.

Kontakt:
https://all.accor.com/

Napomena:
Deo je poznatog hotelskog lanca Accor. Svojom lokacijom i dobrom uslugom, odličan je izbor kako za turiste, tako i za poslovne putnike.
1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama