Pandora Studio

, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Studiji Pandora se nalaze na blagoj uzvišici (oko 120 metra od glavnog puta) u mirnoj zoni ostrva, od plaže Koljos je udaljen 300 metara, a od plaže Vromonlimnos koja se smartra jednom od najlepših plaža ostrva 500 metara. Autobuska stanica je udaljena oko 150 metara i sa nje saobraća lokalni autobus do grada Skijatos koji je udaljen 6km i najpoznatije plaže ostrva Kukunaries. Supermarket i restorani nalaze se u blizini smeštajnog objekta. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 8 kilometara.

Plaža:
Koljios je peskovita plaža, usred malene i koloritne uvale odlično je zaštićena od vetra i karakteristična od svih plaža sa jugoistočne strane ostrva po kasnom zalasku sunca.
Vromolimnos - Jedna od najlepših plaža na ostrvu okružena brojnim malsninjacima i borovima. Ova peščana plaža u poslednje vreme stiče sve veću popularnost kod mladih zbog velikog bara koji pušta glasnu muziku i kao mesto gde se često organizuju žurke.

Hotelski sadržaj:
Studiji su smešteni u jednoj od najzelenijih delova ostrva, dok se iz lepo uređenog dvorišta se pruža pogled na more. Vila ima sopstevni parking. Wi – fi internet je besplatan i dostupan je u javnim delovima.

Sobe:
Svi studiji imaju pogled na more ili vrt, imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, mini frižider i mini rerun, klima uređaj, kupatilo (wc/tuš, fen za kosu), balkon, TV. U studija se mogu smestiti dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe. Treći krevet je pomoćni.

Usluga:
Najam.

Napomena: 
Preporuka parovima koji žele da istražuju ostrvo, a ujedno da budu smešteni u zoni lepih plaža.

Kontakt:

www.skiathospandora.gr
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama