Radisson Blu Hotel Kas Btq

Kaš, Turska

Opis destinacije

Kaš – pravo mesto za pobornike hedonističkog odmora. Ovaj šaramantan ribarski gradić nalazi se 180 kilometara jugozapadno od Antalije, dok je od aerodroma u Dalamanu udaljen oko 150 kilometara i na turskom znači obrva. Nalazi se na brdovitom području pa se može pohvaliti prelepim plažama u okolini grada. Glavni adut ovog mesta je netaknuta priroda, fantastičan položaj i miris jasmina, koji se oseća na svakom koraku. Čitavo mesto odiše opuštenom atmosferom, a sva vaša čula biće zadovoljena dok se budete šetali ovim još uvek nedovoljno istraženim gradom. Kaš pleni svojom lepotom i ispod morske površine, pozivajući vas da otkrijete tajne raskošnog podvodnog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je modernog dizajna sa personalizovanom uslugom. Otvoren je 2023. godine. Od aerodroma u Dalamanu udaljen je 148 km. Nalazi se na poluostrvu Čukurbag, 5 km zapadno od Kaša.

Plaža:
Hotelska privatna plaža udaljena je 1.5 km, a za goste hotela obezbeđen je besplatan šatl prevoz. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel je dizajniran u modernom minimalističkom stilu i raspolaže sa ukupno 50 soba. Standardne sobe mogu imati pogled na baštu ili na more. Površine su 21 m² i u njih se mogu smestiti dve osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta). Superior sobe imaju delimični pogled na more, površine su 23 m² i namenjene su za najviše 2 osobe (king size francuski ležaj). Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo sa hidromasažnim tušem, fen, mini bar, sef, TV, telefon, WiFi i balkon ili terasu. Neke standardne sobe mogu imati francuski balkon.

Hotelski sadržaj:
Gostima je na raspolaganju: glavni restoran, bar, Zeugma a la carte restoran (večera- uz doplatu), WiFi na teritoriji hotela, Spa centar, usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Način služenja obroka:
Švedski sto/ A la carte

Kontakt:
+90 242 505 65 60

www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-kas

Napomena:
Moderan butik hotel iz poznatog svetskog lanca, otvoren je 2023. godine i karakteriše ga minimalistički dizajn inspirisan Mediteranskom arhitekturom, kao i personalizovana usluga.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama