Rubi Platinum Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135 km. Najimpozantnije obeležje Alanje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula koja je jedinstvena po svom arhitektonskom rešenju. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada i prostire se na oko 2 km dužine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi u Turkleru, 22 km od grada Alanie. Aerodrom u Antaliji je udaljen 95 km od hotela, a aerodrom Gazipaša 55 km. Otvoren je u avgustu 2022. godine, prostire se na površini od 25.000 m².

Plaža: 
Privatna peščana plaža nalazi se na pešačkoj udaljenosti od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe: 
Hotel se sastoji od 7-spratne zgrade sa liftovima i ima 167 soba. Raspolaže sa deluxe sobama sa pogledom na more (bračni krevet, balkon, pogled na more, max 2+1 osoba, 36 m²), superior suites (2 spavaće sobe, dnevni boravak sa vratima (bračni krevet i dva singl ležaja), 2 kupatila, đakuzi na balkonu, balkon, pogled na more, max 4+1 osoba, 73 m²¬), deluxe pogled na zemljište (balkon, pogled na okolinu, max 2+1 osoba, 36 m²), porodična soba sa pogledom na zemljište (2 spavaće sobe sa vratima (bračni krevet i dva singl ležaja), balkon, pogled na okolinu, max 4+1 osoba, 42 m²), porodična soba sa pogledom na more (2 spavaće sobe sa vratima, (bračni krevet i dva singl kreveta), balkon, pogled na more, max 4+1 osoba, 42 m²). Sve sobe imaju: kupatilo, fen za sušenje kose, telefon, sef (besplatno), TV, centralni klima uređaj, Wi-Fi (besplatan), set za kafu/čaj, mini-bar (voda, pivo, grickalice – voda se dopunjuje svakodnevno), room service (uz doplatu), balkon.

Hotelski sadržaj: 
Glavni i a la carte restoran “Bistro", 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 4 bara, akva park (4 vodena tobogana), konferencijska sala, amfiteatar, spa centar, đakuzi, sauna, tursko kupatilo (hamam), Wi-Fi (besplatan – u lobiju), teniski teren, teretana, pikado, stoni tenis, košarka, odbojka na pesku, aerobik, pilates, istezanje, step, zumba, pena party, streljaštvo, mini fudbal, diskoteka, animacija, muzika uživo, dečiji meni, hrana za bebe (u restoranu), dečiji bazen, dečiji klub (4-12 godina), animacija na ruskom, mini-disko, dečije stolice u restoranu, dečije igralište. Plaća se: wi-fi,  doktor, masaža, piling, kozmetički salon, parking, frizer, dadilja, iznajmljivanje teniskih rekvizita, osvetljenje teniskih terena, motorni vodeni sportovi, usluga pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Kontakt: www.rubiplatinum.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama