Sarpedor Boutique Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Torba oko 27km od aerodroma i oko 15km od centra Bodruma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji i svojoj plaži. Otvoren je 2015. godine i ima ukupno 46 soba  (28 superior soba, 5 superior suite, 7 junior suite, 3 family sobe, 3 family suite) i 3 apartmana (pool suite, grand suite i presidental suite). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, nekoliko barova, bazen, Spa i fitness centar. 

Za decu tu je dečiji bazen, kao i dečiji meni u glavnom restoranu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki ii peškira za plažu je besplatna.

Plaća se: paviljoni.

Smeštaj
Sve sobe imaju LCD TV, mini bar, sef, telefon, ketler, fen, kupatilo, balkon ili terasu i pogled na more.

Superior soba ima površinu 40m2, ima francuski krevet i dnevni boravak sa garniturom za sedenje.

Family soba ima površinu 60m2, ima dve spavaće sobe gde se u jednoj nalazi francuski krevet a u drugoj sobi dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem i prostor sa garniturom za sedenje.

Superior suite ima površinu 45m2, ima francuski krevet, garnituru za sedenje i jacuzzi.

Junior suite ima površinu 85m2, ima francuski krevet i deo za sedenje, sto za 4 osobe i jacuzzi.

Faily suite ima površinu 85-115m2, ima dve spavaće sobe, dva kupatila, trpezarijski sto, garnituru za sedenje, jacuzzi.

Plaća se: telefon, rooom service.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu A la carte All Inclusive- Posluživanje je prema konceptu usluge  a la carte u glavnom restoranu “Sunset” za doručak, ručak i večeru.  U koncept usluge su uključeni obroci u restoranu (doručak, ručak i večera u određenim vremenskim intervalima) koji gosti mogu da biraju prema hotelskom meniju, određena uvozna i domaća pića prema hotelskom izboru. Gosti mogu da koriste i usluge Beach bara,  Pool bara i Wine cave bara na upit. A la carte All Inclusive koncept je u trajanju 07:30-00:00.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, premium pića, Wine cave bar,  sva pića i obroci koji su obeleženi u meniju da nisu uključeni u hotelski koncept, organizacija privatnih romantičnih večera, nargila i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Menjaćki poslovi, rent-a-car, frizer, doktor, servis za pranje i peglanje veša, organizovanje transfera.

Sport i zabava
Hotel ima glavni bazen za odrasle, dečiji bazen a od ostalih aktivnosti tu su stoni tenis, šah, pikado, bilijar, odbojka na plaži, košarka, fitness centar, uživo muzika i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan besplatno gostima na javnim površinama hotela.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama